Imagekonsultation
  StyleProfile
  Dine Bedste Farver
  Farver & Stil
   
  Bøger
   
  Forside
 


FULL CIRCLE IMAGE tilbyder en bred vifte af service lige fra at finde dine bedste farver, stil, figurtype, og hvordan du kan matche dette med tøj, tilbehør og briller.

Vi arbejder med Your Image Partner systemet, som er et nyt og moderne system for dig, som ønsker individuel frihed til at udtrykke din personlige stil. Friheden til at lave forandringer uden at blive låst fast af gamle tankemønstre. Glem alt, hvad du har lært om årstider: sommer, vinter, efterår og forår.

Your Image Partner systemet er et nyt og enkelt farveanalysesystem, som fortæller dig om de mange unikke muligheder, du har for at fremhæve dine bedste og mest personlige farver. Alle mennesker er lavet af farver og sat sammen i utallige unikke kombinationer.

Med al den tid og penge, der bruges på udseende og velvære, hvorfor så ikke en gang i livet få professionel rådgivning. Alle vore konsulenter er uddannet i Your Image Partner systemet og har en gyldig kvalificering i de tjenester, de tilbyder dig. Vi glæder os til at se dig.

Benyt vores postordre- og onlineservice i menuen til venstre.

 
     
 


        

       

  FULL CIRCLE IMAGE  •  Kronborgvej 10  •  8381 Tilst   •  Telefon +45 5050 2458          info@full-circle-image.dk